Снимка: Facebook
fallback

25-годишен мъж е задържан и обвинен за убийството на 7-годишната Дамла в Момчилград, съобщи главният прокурор Сотир Цацаров.

Oще по темата

Мъжът е братовчед на детето, не е правил опит да се укрие, но е изграждал алибито си за фаталната нощ.

По думите на обвинител №1 той е съзнавал какво прави и може да отговаря за действията си. Мотивите му към момента не са ясни.

По-рано днес полицията на два пъти заграждаше апартаменти в града, в опит да открие веществени доказателства за зловещото убийство, станало в неделя сутринта.

Пропомняме ви, че Дамла бе открита мъртва от майка си Садет.

Досега жената бе единствената задържана по случая, но по обвинение не за убийство, а заради това, че е оставила детето си без надзор.

Късно снощи с нея бе извършен следствен експеримент, чакаха се ДНК експертизите.

Очаквайте подробности!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

55

socialen

преди 6 години

Борисов вкара Страната в тотална катастрофа.

54

Излишните

преди 6 години

Когато децата стават излишни- случаят в Бургас със закланото в асансьора дете - бащата в чужбина, създал ново семейство.- случаят с музикантката заминала по корабите и оставила 3 годишно дете на "приятели"- Дамла - майката по чужбина, бащата и той, бабата решила и тя да припечелва в Турция. Намерили една втора употреба булка, но тя успя само 3 дена да опази детето.

53

Анонимен

преди 6 години

"Само в България те затварят в арест, след като си загубил детето си и се късаш от мъка и шок"Глупости. При убийство на дете, особено вкъщи, родителите винаги са първите заподозрени. Това е нормалната разследователска практика в цял свят.

fallback