55

socialen

преди 6 години

Борисов вкара Страната в тотална катастрофа.

54

Излишните

преди 6 години

Когато децата стават излишни- случаят в Бургас със закланото в асансьора дете - бащата в чужбина, създал ново семейство.- случаят с музикантката заминала по корабите и оставила 3 годишно дете на "приятели"- Дамла - майката по чужбина, бащата и той, бабата решила и тя да припечелва в Турция. Намерили една втора употреба булка, но тя успя само 3 дена да опази детето.

53

Анонимен

преди 6 години

"Само в България те затварят в арест, след като си загубил детето си и се късаш от мъка и шок"Глупости. При убийство на дете, особено вкъщи, родителите винаги са първите заподозрени. Това е нормалната разследователска практика в цял свят.

52

Анонимен

преди 6 години

Abe viiiee. Xora li ste ili ........ Kak moje da ste tolkova bezchustveni i zlobeeshti sreshtu romite ili turcite tuk ne stava duma za nqkoi deputat ili neshto drugo a za ubistvo na dete mojeli takova neshto samo kato vi cheta komentarite se otvrashtavam ot tqh ami ako vashti deca bqha na neinoto mqsto ta tova e dete zashto ste tolkova zli be hora samo po komentarite da razberesh kakvi hora ste

51

Анонимен

преди 6 години

Stefanaky

50

Анонимен

преди 6 години

До varg...ние в България ли живеем или в Анадола....Още не.

49

анализатор

преди 6 години

Ердоган е една мишка и скоро пак ще се крие по канализациите както се беше скрил като долен плъх когато му правиха преврат ! На Ердо скоро ще му плюят под опашката !

48

алооооооо

преди 6 години

Лека пръст на детето!И виновникът, доживотен затвор!А расистката ***, която ръси злобата си тук в сайта, нека да спрат с дивотиите си!!!

47

до 63 и 64

преди 6 години

като обичаш анадoлa повече от ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ, тогава защо се обясняваш в български форуми? МАРШ В АНАДОЛА

46

знаещ

преди 6 години

Хайде стига с това майката, та майката. Тази мъъърла не й е майка. Оженила се е за бащата миналата година и е мащеха на детето. Тя има голям син, който работи в Турция. Бащата я е взел да му гледа детето докато работи и той по чужбина. Истинската майка отдавна се е запиляла някъде по магистралите на Европа. Турска сапунка.

45

турист

преди 6 години

За една седмица в Момчилград чух само двама да говорят на български - една баба се скара на внучето си в парка, че ще падне от колелото и един баща подканяше 4-5 годишната си дъщеричка да си тръгват. Чудехме се защо момичето в близкото кафе, където закусвахме сутрин все бъркаше поръчките, а после разбрахме, че тя не разбира какво й говорим. В Джебел е същото. Тези райони отдавна сме ги изпуснали.

44

zorka

преди 6 години

Glupaci , da ne ste posmeli da pishete povece tapotii . Vsichki hora sa ravni pred Bog ,vsichki deca zaslujavat shtestie i hubav jivot ,vseki ubiec zaslujava udarite na zakona s palna sila !!!Jalko za tova prekrasno dete ,to sashto zaslujavashe hubavo detstvo ! Ne e noramlen chovek tozi koito moje da posegne na dete ,dano da bade nakazan i da gnie po zatvori i v ada !

43

До 57

преди 6 години

Това е проблемът- че сте турци и живеете тук. Дивашките ви навици трябва да търпим.

42

.

преди 6 години

Само в България те затварят в арест, след като си загубил детето си и се късаш от мъка и шок, докато убиецът е на свобода, през това време драскачите чули недочули дрънкат простотии, обвиняват без присъда майката на детето, без никой да се извини, без никой да им потърси отговорност и мен са ме оставяли сам вкъщи, докато са се мъчили да слижат хляб на масата, как може да затваряш тази съсипана жена за това, че е била на работа ? Болни хора управляват и уж налагат закона в тая дупка.

41

Анонимен

преди 6 години

Всички деца са невинни а колкото до турците те са си нация това че нашите *** се правят на турци само ни обижда съседите.Ние сме имали обща история и не можем да променим миналото но сме готови да пазим бъдещето

40

Турчин Пловдив

преди 6 години

Сигурно е ужасна болка да си загубиш рожбата по този начин и то причинено от някой който ти е роднина.... Жалко много жалко... Съболезнования на семейството и почивай в мир мило дете.!!!На никои да не се случва подобно нещо!

39

Анонимен

преди 6 години

Помаците не говорят турски и не разбират,само някои са изключение.Няма лоша нация ,има лоши хори.

38

Анонимен

преди 6 години

Хиляда процента малката е хванала брачеда с лелята на калап и буклука е убил детето

37

До 48

преди 6 години

Ти ходил ли си в Момчилград, дурак? На турски е написана член от семейството ти. Те са помаци, не са турци. Изразявайки се правилно и не помагай на насажданата им лъжа, че са турци. Обслужващ чужди интереси по този начин, хейтърски настроен нагаждачо!

36

Кортестианец

преди 6 години

колониалистите ги е движела единствено neдофилията! а не любовта към "бога".