Снимка: БТА
fallback

Най-новият филм от сагата "Междузвездни войни", озаглавен "Междузвездни войни: Последните джедаи", събра 450 милиона долара от продажби на билети през първия си уикенд в киносалоните, съобщи филмовата компания Уолт Дисни, предаде Ройтерс.

В тази сума влизат 220-те милиона долара от продажби на билети в САЩ и Канада.

По показателя печалби от билети в Северна Америка, това е второ постижение за всички времена, след постижението от 2015 г. на друг филм от сагата "Междузвездни войни" - "Междузвездни войни: Силата се пробужда". (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 6 години

Моят филм Star Wors приключи през 1984-та. Това, което гледах преди два дни е нещо друго. Някакво повърхностно леко фентъзи-творение, след края на което просто си излизаш от киното и отиваш да търсиш баничка, понеже два часа и половина си гледал поредната Дисни-боза, неангажирваща и един неврон от съзнанието ти. Само като се сетя за кадъра в който Люк се наведе под меча на Кайло в стил Матрицата и ми идва да си издрайфам червата пред официалния вход на Уолт Дисни... Това не е Star Wors...

21

Анонимен

преди 6 години

Пълно разочарование.Безмислен сценарий хаос.Няма го духът на STAR WARS!Жалко !

20

време за промяна

преди 6 години

Фен съм и на старите филми, а 1-3 серии също ми харесваха със залежеки. Затова the last jedi ме понесе към нови хоризонти, нови емоции и разчупи закостенялото виждане за силата тъмна - светла страна, а по средата ... нищо. както всички в живота тече и за да е живо трябва да се променя-затова от тази гледна точка-ФИРМЪТ Е СУПЕР! Старите филми имат своето славно време в миналото, а сега е време за промяна и мисля, че филмът я уцалва доста успешно.

fallback