22

Анонимен

преди 6 години

Моят филм Star Wors приключи през 1984-та. Това, което гледах преди два дни е нещо друго. Някакво повърхностно леко фентъзи-творение, след края на което просто си излизаш от киното и отиваш да търсиш баничка, понеже два часа и половина си гледал поредната Дисни-боза, неангажирваща и един неврон от съзнанието ти. Само като се сетя за кадъра в който Люк се наведе под меча на Кайло в стил Матрицата и ми идва да си издрайфам червата пред официалния вход на Уолт Дисни... Това не е Star Wors...

21

Анонимен

преди 6 години

Пълно разочарование.Безмислен сценарий хаос.Няма го духът на STAR WARS!Жалко !

20

време за промяна

преди 6 години

Фен съм и на старите филми, а 1-3 серии също ми харесваха със залежеки. Затова the last jedi ме понесе към нови хоризонти, нови емоции и разчупи закостенялото виждане за силата тъмна - светла страна, а по средата ... нищо. както всички в живота тече и за да е живо трябва да се променя-затова от тази гледна точка-ФИРМЪТ Е СУПЕР! Старите филми имат своето славно време в миналото, а сега е време за промяна и мисля, че филмът я уцалва доста успешно.

19

Коки

преди 6 години

Вчера го гледах, пълна боза, не струва. Не си давайте парите напразно. Само старите три серии на сагата са готини.

18

наблюдател

преди 6 години

Като отива някой на дълга мисия в тоалетната вече му викам: И нека Силата бъде с теб!

17

Анонимен

преди 6 години

Голяма боза са направили,за нищо не става

16

Петър

преди 6 години

Много показателно за това колко погрешно живеем.. в грешния свят който сами си създаваме.

15

Ром

преди 6 години

Хубав филм е междузвездни войни! Врьщаме ме детството и ме кара да се чуствам щастлив като гледам и новите серии!

14

Българин

преди 6 години

Точно гледах филма. Няма да спойля. Като цяло филма е готин и има доста изненадващи моменти. На моменти само имаше неуместни детински шеги, които радваха децата в кино салона, но за старите фенове като мен не бяха много подходящи.

13

Динко

преди 6 години

Всеки плюе и критикува !Ами никой не ви кара да го гледате!Пуснете си първите филми и се радвайте как C 3PO и R2 D2 тропат и се влачат като костенурки и 1 000000 не могат да ги улучат !Да не говорим пък за битките с мечове!

12

Анонимен

преди 6 години

Шепа американци правят с един филм повече пари за два дни от цялата руска киноиндустрия за цялото си съществуване. Направа да падладееш.

11

Анонимен

преди 6 години

Междузвездни бози.

10

Анонимен

преди 6 години

На разбирача *** Балкан като не му харесва сагата на Междузвезни войни, да не си дава 10 те лева на американците, а да си гледа съветски филми или индийски шедьоври. Никой не ги задължава да си мъчат празните глави с тези американски "***", които цял свят харесва, даже и руските неандерталци.

9

Анонимен

преди 6 години

проблема на сагата е, че всички очакват всеки нов епизод да е на нивото на еп.3-6, а това е невъзможно. епизодчето става, в сравнение със всички останали бози в последните години и разбира се, не се и доближава дори до добрите епизоди от поредицата.

8

Анонимен

преди 6 години

Джедаите евреи ли са или Дисни е еврейска компания? Ясно! Евреин - джедай = тлъст хонорар

7

Анонимен

преди 6 години

Тоя Люк... Играе все едно цял живот театрален деец е бил.Стига вече с тоя лек филм

6

Сп??нс

преди 6 години

Оценявам първите 3, защото дадоха нещо на киното, от следващите единият се търпи , но има и друг (епизод 2) , дето го гледам всяка година по половин час , заради опасността да си докараш булимия- непоносим *булшит*.

5

Аномален

преди 6 години

Рядка боза без никаква последователност и връзка между отделните действия - някои могат да се махнат и нищо няма да се промени в историята. Хуморът е плосък и на моменти изненадващо ***, дори предвид предходните части (удариха ново дъно). Може да се сравни с The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor и Son of the Mask. 2,5 часа от това си е истинско изпитание. Пажалете мозъчните си клетки и дори да се излъжете да отидете, не чакайте края и излезте като резберете, че сте се прецакали.

4

Анонимен

преди 6 години

Тия новите части и по тв не мога да ги издържа и сменям канала.

3

petar

преди 6 години

pretoplena mandja...