Цар Плъх. Снимка: Projector Plus

За четвърта поредна година фестивалът за българска авторска музика на Projector Plus REBEL REBEL ще събере най-доброто от алтернативната локална сцена за двудневно събитие на открито.

На 6 и 7 септември в Menthol Beach Bar ще гастролират Цар Плъх, Аli, Heptagram и Woomb. За второто си издание, By The Sea, фестивалът - празник на таланта, приятелството, оригиналната музика и позитивните вибрации ще пренесе бунтарския си дух във Варна.

Билетите са вече в продажба в мрежата на Ticket Station на цени от 30 лв. за еднодневни и от 50 лв. за двудневен билет. Хлапетата до 13 години влизат без билет, защото имат родители с добър музикален вкус.

Фестивалът, който първоначално се заражда като визитка на бандите от независимото обединение на артисти Projector Plus през 2021, вече носи собствен заряд и добре разпознаваема за феновете музикална и лирична идентичност.

На 6 и 7 септември REBEL REBEL се завръща с четвъртото издание на единствения фестивал за българска авторска музика с мисия – пламъкът на независимото изкуство да бъде поддържан с цената на всичко. Защото добрата музика има значение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase