Снимка: Bulgaria ON AIR

Братя Аргирови и Калина Баткова представят нов и модерен вариант на песента “Замирисва на море”. Оригиналните музика и текст са на Стефан Димитров и Георги Борисов, а по мелодията за новия вариант на парчето са работили K.LINA и Елиа Замболин.

"Това беше първото парче, което започнах да работя с Елиа Замболин. Така се стекоха обстоятелствата, че първо решихме да направим "Гот е", тъй като тази песен я направихме още в края на миналото лято. Процесът беше малко по-бавен с тази песен, но понякога трябва хубавите неща да се случат по-бавно", сподели певицата K.LINA в "България сутрин".

Благовест Аргиров споделя, че плажът, на който е снимат клипът на песента, е открит от Калина преди повече от две години.

"Тръгнахме на юг и открихме този плаж, който ни е любим. Ходим там всяка година и от тогава много искаме да снимаме там и каква по-подобаваща песен от тази да го направим и то с наши много близки приятели", допълни изпълнителката.

"Операторът в един момент скочи в морето с камерата, този човек ме изуми. Можеше да се удави с тази тежка камера, но геройски се хвърли в морето. Голямо предизвикателство е да се направи такава песен, но се справихме ", каза Светослав Аргиров.

Младата певица споделя, че приятелите ѝ много харесват песента и я определят като хит на лятото.

"Много им хареса и видеото, много топли емоции казаха, че създава, пускат си я песента да я слушат", споделя Калина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase