Снимка: Bulgaria ON AIR

Излезе новата съвместна песен на Chaz'n'Byanka в колаборация с Даниел Петров - "Стъпка по-близо". Песента е интимен поп, а видеото е лятно и въздействащо.

"Песента написах преди много време, преди повече 13-14 години. Историята е лична. Харесах бъдещата си жена, но тя не ми обръщаше много внимание. След няколко месеца усилия написах тази песен, изпратих ѝ я и нещата се промениха. Беше лична песен. Преди година решихме да я издадем. Поканихме много добър изпълнител в лицето на Даниел Петров", сподели Любомир Боянов - Chaz в "България сутрин".

В песента Петров се включва със свой текст и мелодия. Chaz разкри, че рядко пише песни за конкретни хора и "Стъпка по-близо" е изключение.

"Има песни, които се създават на един дъх. Други, по които ти се налага да работиш месеци, за да ги усъвършенстваш. Трябва да имаш автентична идея, да си различен", посочи Chaz пред Bulgaria ON AIR.

Да се синхронизира времето на всички участници в проекта е трудно, смята Петров.

"Това ни забави една година да работим по песента. Byanka ще си направи едно сватбено пътешествие тук. Организирам събитие за авторска музика. Случва се в София, Русе. Включват се различни изпълнители", обяви музикантът.

Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase