Снимка: БГНЕС
fallback

Този петък, 28 юни, голямото лятно шоу на Графа ще разтърси Летния театър в Стара Загора. В основата на програмата е концепцията на впечатляващия концерт на Влади Ампов на стадион „Васил Левски“ в столицата.

За да подгреят шоуто в Стара Загора пристигат младежите от Junior Band. Атрактивният духов оркестър нашумя след успешни участия в телевизионни продукции и благодарение на огромния талант на музикантите в него. След тях на сцената ще излязат музикантите Борислав Бояджиев-Борче – ударни, Александър Обретенов - бас китара, Мирослав Иванов - китари и Венцислав Трифонов - духови, беквокалистите от ЛаТиДа, танцьорите от RiО Crew и звездата на вечерта Графа.

Публиката ще чуе хитове като „Drama Queen”, „Да“, „Ти грееш“, „Искам те“, „Давам всичко за теб“, „Дим да ме няма“, „Ако има рай“ и много други.

От Монте Мюзик съобщават, че билети за събитието все още са налични в мрежата на Eventim, каса Верди Арт и на място пред Летния театър (след 18:00 часа в деня на концерта). Деца до 4 години се допускат безплатно, без право на седящо място, а всички над 5-годишна вързраст и учениците ползват 50% отстъпка от редовната цена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

VladTepes

преди 10 часа

Има достатъчно далеч по-талантливи съвременни български творци примерно Deadscape и Vokyl.

21

Анонимен

преди 4 дни

Еми че пее да помага за зелената сделка.:))

20

йЙЬЬЬ

преди 4 дни

А Графа кой е????

fallback