Снимка: PR

Популярните Молец започват турне през 2024 година заедно с лейбъла Друго. Първият концерт на дуото ще е в Пловдив на 15 август, след това ще продължи през Варна - на 13 септември и ще завърши в столицата на 21 ноември.

Крис и Юли от Молец имат спечелени 4 награди от БГ Радио. Те са подготвили ново и неочаквано пътешествие за почитателите на музиката им. Турнето ще е една нова музикална вселена, а живите инстументи, хореографията и декорите ще ни превеждат през всяка една от тях.
 
„Колко бяхме притеснени, когато пускахме първия ни трак „МЕД“ в началото на 2021г. Помня, че един от коментарите под песента беше „Кога ще пълните Арената?“ Ето, че 3 години по-късно вече има и дата“, каза Юли от МОЛЕЦ.
 
"Все още опитвам да осмисля нещата, които ни предстоят. Всяка година го казвам и всяка следваща е в пъти по-голяма и трудна за осъзнаване. Надявам се да не спра да го повтарям! Благодарен съм, че имаме тази възможност.  Това, което сме замислили за тази година, е най-смелият ни опит, най-искреният и най-молецкият към днешна дата!“, допълва Крис.
 
Билети за спектаклите са вече в продажба в мрежата на bilet.bg и Eventim.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase