Кристо и Лора Караджова се завърнаха като дует. Песента им „Нов смисъл” беше представена премиерно в You Tube.

„Нов смисъл” е създадена с пулса на модерната R’n’B и поп музика, но е запазила и характера на парчетата, с които България заобича Кристо и Лора.  
Посланието на песента е любов, грижа и че човек никога не трябва да се предава в любовта, а да търси нов смисъл.

Видеото към нея включва зашеметяващи визуализации - от очарованието на красивите жени до рева на диви спортни коли. Как тези кадри кореспондират с посланието?

“Луксът е следствие от успеха. Той не е нещо лошо. Луксът не трябва да се избягва, ако се подчертае как се стига до него. И че той е просто едно следствие от добре и честно свършена работа. Той не трябва да е самоцел. Не е нужно да се бяга от него, не е нужно да се бяга от секса. Ние всички сме хора, ние така правим хора. Но има разлика между вулгарното и в лукса, и в секса. Т.е. това са неща от живота, въпросът е как подхождаш, как ги комуникираш и какво казваш на хората с тях”, обяснява Кристо.

Двамата с Лора Караджова преплитат своите професионални пътища през 2012 г. и до 2015 г. имат четири №1 сингли в класациите. 2024 е годината за нов старт на дуета, предстои да се обявят първите дати от тяхното национално турне.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase