Маги Джанаварова представи новата си песен "Давам", в чийто клип участва и актьорът Иво Аръков.

"Преди няколко месеца отидох в студиото на Денис и му казах "Дай да напишем нова песен". Пусна ми бийта на тази песен, започнах да измислям и след 2 часа имахме припев и куплет. Текстът отново е авторски, пак е свързан с моите емоции и чувства. Всичко, което пиша, е свързано с мен. Изключително благодарна съм, че точно Иво Аръков участва във видеото, което снимахме в мое любимо селце в Гърция", разказа изпълнителката пред Bulgaria ON AIR.

Тя признава, че за пръв път е организирала заснемането на клип в чужбина и ѝ е било доста трудно. Изпитвала е страх дали ще се справи, но нещата са се получили изключително лесно.

"Тази песен беше създадена с любовна и секси емоция, за флирт. Представях си някакъв много красив мъж с хубаво тяло. Искаше ми се да е актьор, защото аз не съм - да компенсира моята неопитност. Той успяваше да ме отпусне в много от моментите, в които се стягах и не знаех как да се държа естествено. Изключително благодарна съм му, той беше първото име, за което се сетих", сподели певицата за участието на Иво Аръков.

Посланието на песента е да можем да даваме, а Маги Джанаварова отбеляза, че винаги се стреми да дава любов в чистата ѝ форма.

А къде феновете на певицата може да я видят през лятото вижте в следващото видео.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase