Снимка: БГНЕС

Елтън Джон заяви, че е в "отлично здравословно състояние", след като беше заснет в инвалидна количка след представление.

В сряда (1 юни) 75-годишният певец беше заснет да се качва в инвалидна количка на германското летище Лайпциг, преди да отлети обратно за дома си на Лазурния бряг, предаде в. "Индипендънт".

Изпълнителят на "Rocket Man" беше видян да слиза от автомобил и да се качва в инвалидна количка, преди да бъде придвижен от служител.

Още по темата
Скоро след новините Джон увери феновете си, че е добре и очаква с нетърпение изпълнението си на 4 юни.

"Искам да благодаря на всички мои фенове, че се свързаха с мен, за да ме попитат за здравето ми, след като таблоидите пуснаха глупава история за това, че "изглеждам слаб" в инвалидна количка", пише той в публикация в Instagram.

"Истинската история е, че съм в отлично здраве, обичам концертите си и свиря и пея по най-добрия начин."Давам 100 процента от себе си всяка вечер и никога не искам да разочаровам, особено след като всички са чакали толкова дълго, за да се върнат към представленията. Отговорът ви на всяко шоу е феноменален и аз обичам всяка минута от него."

Джон обясни и защо е използвал инвалидна количка в този ден.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elton John (@eltonjohn)


"След още едно вълнуващо шоу, продължило 2,5 часа, пристигнахме на летището в Лайпциг точно преди полицейския час, за да открием, че част от летището е затворено", каза той. "За да стигна до самолета, трябваше да извървя изключително дълъг път, така че екипът ми любезно постави инвалидна количка, за да мога да си почина от бедрото след шоуто. Това е всичко, приятели."

По време на посещението си в Германия Джон изнесе два концерта - във Франкфурт и Лайпциг - в рамките на турнето си Farewell Yellow Brick Road.

Предварително записаното изпълнение на Джон за концерта по случай платинения юбилей на кралица Елизабет II, посветен на 70-годишното ѝ управление на трона, бе излъчено в събота, 4 юни.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase