Снимка: Bulgaria ON AIR

""Чуваш ли ме" е музикалният проект, който събира певецът и перкусионист Калин Вельов и актьорът Филип Аврамов в първия си съвместен музикален проект.

"На един актьор му трябва любов и страст, за да се захване с пеене. Ако искаш нещо да ти се случи, то ти се случва по един или друг начин", каза актьорът Филип Аврамов в "България сутрин".

"Официална премиера на песента ще направим в неделя на 20 февруари в "Театро", където имаме спектакъл. На последните представления на "Бог рок" я изпълнявахме пробно пред публика, за да видим дали стават нещата", съобщи певецът Калин Вельов пред Bulgaria ON AIR.

филип Аврамов обясни, че в момента работят по пет парчета, но до края на годината може да станат факт още 5-6 песни и да създадат албум.

"Пишейки музиката и текста аз си представях Филип с неговите истории. Всички мъже преминаваме през любови и разочарования. Не мисля, че е толкова трудно да влезем в кожата на един на друг, особено когато сме в един бранш", поясни Калин Вельов.

"Повечето мъже празнуват Трифон Зарезан, но от друга страна без вино няма любов. Така че двете са взаимносвързани. Както и в нашето парче може да се говори за проблеми, но все пак има щастлив край. Лирическият герой е намерил своята любов", разясни актьорът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase