Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Огненият концерт-спектакъл на Деси Добрева "Пустоно лудо" скоро ще бъде факт.

"На 11 септември ще се случи нещо хубаво. Ще има концерт в "Арена София" в Борисовата градина. Това е една напълно нова сцена, която позволява да се случват такива събития, защото е под открито небе", сподели певицата в студиото на "България сутрин".

Добрева увери, че всички противоепидемични мерки ще бъдат спазени.

"Ще има хоротека след концерта за всички, които имат огън в сърцето си. Който иска, може да се включи", каза още певицата

"С този концерт исках да възродя някои традиции и да подбудя духа в България. Тези две години непрекъснато затваряха хората у дома. Най-важните неща - спорт, въздух, свобода и дух, традиция, култура бяха затворени. Имам чувството, че това е геноцид срещу българската култура, българските творци", добави тя пред Bulgaria ON AIR.

Певицата е категорична, че без култура и без дух няма нация и индивидуалност. Добрева сподели още, че с нея по време на концерта ще има много професионални музиканти и нестинари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Атанас Велмазов

преди 2 години

Тази освен като любовница на Славун с нищо не се запомни на музикалната сцена...

7

До

преди 2 години

Деси,браво,на днешно време на някои министри целта да няма култура, просвета и образование.вие сте млади хора и за това се борете, младите трябва да са образовани, интелигентни и възпитани,но 12 години това липсваше в българия.възродете това да стане.младите трябва да живеят с култура, просвета и образование.но явно нашите политици си живеят в някакъв измислен техен живот,а не живота на младите.аз съм на 65 години но се съобразявам с техния,млад, ентусиазъм.бравооо.

6

321

преди 2 години

На кое му казват Арена София?

fallback