Снимка: БГНЕС
fallback

Наложи се групата KISS да отложи част от турнето си, след като двама от членовете й - Джийн Симънс и Пол Стенли, са дали положителен тест за коронавирус, според изявление на групата.

Информацията, че Стенли е болен, бе разкрита по-рано тази седмица, а това че Симънс също се е разболял, бе разкрито в сряда.

Според информацията, Джийн Симънс изпитва "леки симптоми" на COVID-19.

Очаква се турнето да се възобнови на 9 септември в Ървайн, Калифорния. Групата и екипът им ще бъдат в изолация през следващите 10 дни.

Отложените дати включват концерти, които трябваше да се проведат в Мичиган, Охайо, Илинойс и Уисконсин.

Групата преди това отложи концерт в Бъргетстаун, Пенсилвания, след като Пол Стенли се зарази с COVID-19.

В предишно изявление групата съобщи, че и членовете на бандата и екипът им са напълно ваксинирани и "оперират в балон", за да защитят максимално всички между представленията.

Оттогава Стенли обяви в социалните медии, че се е възстановил, след като е имал симптоми, които са "леки в сравнение с много други".

We are postponing the next four tour dates. All previously purchased tickets will be honored for the new dates once announced. More information will be emailed to ticketholders directly. pic.twitter.com/b28fmrhWIe

— KISS (@kiss) August 31, 2021

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Атанас Велмазов

преди 2 години

Най-великите в американския рок ! Да са живи и здрави и дано ни зарадват с концерт в България от прощалното си турне

22

Кичка

преди 2 години

Да велики бяха!Но щом разбрах,че са от програмата МК ултра,и сервизно са служели за прихващане на души,си ги забраних и изтрих ментално,като много други,сега се боря за детето си,борбата е неравна,като с къпинак,трябва му *** и отрова,дълбока оран.Навреме да се къса и хвърля,щото мрежата пълзи,дори в класическите жанрове.Не сме знаели кои са ,а вече сме отровени.

21

Анонимен

преди 2 години

До 23: Съмняват се чалгаджиите. Не ти ли е Галена, Малена и т.н със силиконите, значи не става. Ограничени музикално и умствено пубери.

fallback