Снимка: Кадър Нова тв
fallback

Да излезеш демонстративно от шоуто, сякаш се гнусиш от моя образ, който направи Рафи, беше расистко поведение! С тези думи Азис се обърна към Фънки в края на предаването "Като две капки вода", минути преди да чуе оценката за своето представяне.

"Имам достатъчно интелектуален багаж, за да знам кога и какво да кажа", отговори му Фънки.

Двамата музиканти се скараха на живо в музикалното шоу "Като две капки вода" - нещо, което се случва за първи път.

Реакцията на Азис бе провокирана от действията на Фънки по време на изпълнението на Рафи. Рафи трябваше да имитира Азис и песента му "Сен Тропе", затова се появи на сцената в кожено яке с остри капси, къси панталони, прилепнали по него и боти на висок ток.

След края на изпълнението му, когато дойде време журито, в което влизат Фънки, Хилда Казасян и Юлиан Вергов, да коментира представянето, Фънки напусна мястото си и обясни, че отива за вода, за да не каже нещо лошо. Изгледа коментарите на Хилда Казасян и Вергов от дъното на залата и когато чу добрите им коментари от изпълнението на Рафи, попита: Вие глухи ли сте, не виждате ли?

След като 8-те артисти завършиха представянето си, Азис се изправи и обясни, че иска да каже нещо сериозно. Тогава именно показа колко обиден се е почувствал от отношението на Фънки.

Фънки обясни, че е професионалист от дълги години и знае кога да говори, както и че е достатъчно интелигентен, за да не обижда директно в ефира.

"А ние сме аматьори, така ли?", попита Азис.

"Можеш да си мислиш каквото искаш", отвърна Фънки.

В крайна сметка той даде достатъчно висока оценка - 9, на Рафи, като обясни, че образът на Азис е доста труден за наподобяване.

А именно Азис, който се справя доста под очакванията в "Като две капки вода", спечели в това издание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

143

Rado

преди 3 години

Този Фънки пък за какъв се има този муфтаджия все се прави че разбира от всичко а по точно от нищо един тлъст глиган който се мазне на всеки и се навира там където не му е работата защо изобщо го излъчват по телевизията

142

Анонимен

преди 3 години

Най-противното нещо, поради което нямам и вече телевизор у дома, е показването на цветни и нормализирането на тази практика. Иначе тези дни имаше повод за празнуване. Собственикък на бТВ, един от насаждащите расово смесване, се утрепа. Да, същият този, който ни беше представян като "чех", който е толкова чех, колкото Путин и мафиотите му са руснаци - все едни от такъв един особен етнос с една особена религия и желание да управляват всички.

141

Гиб Мелсън

преди 3 години

И двамата се мислят за безгрешни и неповторими и затова не се разбират.Братя по душа.

fallback