fallback
 
Никола Константинов е известен със своя уникален висок тембър – тенор алтино. Младият изпълнител, който е впечатлил с гласа си журито на популярен музикален формат, издаде вторият си сингъл – "Изгубен". 
 
"Музиката и изкуството са нещо, в което човек търси упование. Обичам да се провокирам и да се развивам във всеки един стил", сподели певецът в ефира Bulgaria ON AIR.
 
Текстът на песента е дело на Александър Петров и по думите на Никола е вдъхновен от теми като трудността на срещата и това да се чувстваш изгубен, дори сред най-близките си.
 
"Тази песен е много лична. Когато дълго време не намираме човек, който ще ни обича подкрепя и разбира, дълго време се чувстваме изгубени", разказа още Константинов.
 
Клипът на песента включва красиви кадри на столицата и я показва от птичи поглед.
 
"Работихме със страхотен екип. Заснехме го в края на септември миналата година. Имахме невероятен късмет, защото до скоро беше валял дъжд и не знаехме дали времето ще бъде подходящо. Оказа се приказно", добави певецът. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

predictive programin

преди 3 години

Като минат няколко години след ваксината ще сте като изгубени и няма да го осъзнавате. Планираното бъдеще на Глобалистите-Сатанисти е описано в музиката.

1

Загубен

преди 3 години

Ми тва голям хит ба.

fallback