fallback
 
Любовта е вдъхновението на певица Михаела Маринова за новото й парче "Другата стая". 5 години след голямата стъпка напред, тя продължава напред с концерт и нов видеоклип.
 
"Доста от хората, с които работя всеки ден, ми казват "ти порасна пред очите ми". Това ми помогна да порасна по-бързо и ми повлия на живота и психиката ми. Но това е мечтата ми, аз съм щастлива", посочи изпълнителката в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
Певицата определи новото си видео като супер лятно и носещо готино настроение. Помага и да забравим за настоящата пандемична ситуация.
 
"Със сигурност песента загатва щастието в личния ми живот. "Другата стая" може да се разбере и по друг начин - взимаш ключето, отключваш вратата и там се крият всички уникални неща, които искаш да ти се случат. В личен план мечтая за пълно щастие - да бъда разбрана, подкрепяна и да имам сериозен човек до себе си. Това ми се случва, но с времето се предполага, че ще дойде следващата стъпка", сподели Маринова.
 
Ицпълнителката сподели, че се вълнува преди концерта утре, за който е репетирала много. Публиката ще има възможността да чуе песните й в нови аранжименти.
 
Михаела Маринова заяви, че мечтае за още музика, нови албуми и стъпка на световната сцена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Оффф

преди 3 години

Новата песен като старата!Бозааааааааааааааааааа!!!

7

Анонимен

преди 3 години

Музиката/изкуството е отражение на действителноста ! Менте е всичко и храната и любовта и отношенията и културата . От 30г Няма Нито един истински Глас и Нито една стойностна песен-текст и мелодия .и не сам в Бг ,целия свят е пропаднал тотално -шала ла по гащеее и вимеее

6

Ммм

преди 3 години

Правя го само заради вас, заради вас и само заради вас.

fallback