Новият летен сингъл на Нели Петкова вече е факт. Певицата разказа  любопитни подробности относно създаването му. 

"Аз съм спонтанна, често действам на момента. Перфекционист съм в работата си, винаги гледам да изпипвам детайлите. Напоследък обаче стрелям направо. Музикалната идея и аранжиментът на песента са на Искрен Тончев, аз само леко се включих творчески. Текстът написа Росен Димитров. Тримата с Искрата се формирахме като добър екип. Така се роди тази свежа и готина песен", разказа певицата пред Bulgaria ON AIR.
 
Нели Петкова сподели интересна информация относно заснемането клипа към песента.
 
"Има един мост на Радомир. Доста трудно се стига дотам. Заваля ни много сериозен порой с гръмотевици. Беше ни много трудно прибирането до София - връщахме се около 3 часа, беше страшно. Наложи се да се върнем да си доснимаме. Заслужаваше си, защото залезът е невероятно красив", обясни тя.
 
Изпълнителката смята, че коронавирусната пандемия е повлияла на всички творци по света. 
 
"Нищо не е такова, каквото беше. Аз обаче съм позитивна и вярвам, че всичко ще се оправи бързо. Хората не могат да живеят без музика. На 25 юли в Провадия ми предстои едно участие. Вече имах няколко участия на открито, от които съм много доволна. За щастие хората се научиха да спазват мерките", допълни Петкова.

Коментари Напиши коментар

17

:)

преди 3 месеца

...Шега е момента ...се чува в песента.

16

Анонимен

преди 3 месеца

Жалко, че такава фолклорна певица като нея се налага да пее подобни бозици, ако бях аз държавата щях да преиздам и презапиша куп забравени и безизвестни народни песни, това е култура, това е самоопределяне, не може децата на България да не си знаят корените. Трябва да има труд, направен за бъдещите поколения.

15

Анонимен

преди 3 месеца

Оставка на мутрокомунистическото правителство на сикаджията Борисов!!!