Снимка: Прагма Ентъртеймънт

След като обиколи 14 държави, Дейвид Гарет пристига и в София с  “Unlimited - Live” 2020. Очакваме го с неговия бенд на 25 октомври 2020 г.

Виртуозният цигурлар ще излезе на сцената на Арена Армеец като вече продукцията се радва на успех из целия свят - от Германия, през Полша и Италия, до Турция и Израел.

С помощта на най-новите технологии, които смесват звук и визуалност, “Unlimited - Live” представя един феноменален и невиждан до този момент спектакъл, в който публиката се потапя в почти кинематографично-музикално преживяване. Цигуларят-рокзвезда е подготвил микс от нови композиции, unplugged аранжименти и  непредставяни версии на най-големите си хитове.

Името на турнето ““Unlimited” ” (“Безгранично”) изобщо не е случайно -  Дейвид Гарет никога не е допускал да бъде ограничаван в определени музикални рамки и именно страстта му към експериментаторството и музикалната креативност раждат едно феноменално шоу, събрало в себе си необятна гама от музикални стилове, подплатена от невиждани визуализации.

Музикантът е и иноватор-инструменталист, ползващ цигулката освен като класически и така и като инструмент, с който се прави рок музика.

Наричан Паганини на поп звездите и Джими Хендрикс на цигуларите, Дейвид Гарет е "Цигуларят на Дявола" на нашето време, интернационална суперзвезда, която магически смесва мелодиите на Металика и Моцарт.
Обожаван от милиони фенове по целия свят, Дейвид Гарет е продал милиони билети и е спечелил 24 златни и 16 платинени награди на най-разнородни музикални форуми в градове като Хонг Конг, Германия, Мексико, Тайланд, Бразилия, Сингапур и много други.

 Дейвид Гарет комбинира харизмата на рок звездата с виртуозността, присъща само на най-талантливите класически инструменталисти на нашето време.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase