Плеймейтката Джуалиана Гани и годеникът ѝ - фитнес инструкторът Илиян Найденов, направиха песен, иронизираща скандала с разпространението на хранителна добавка за отслабване.

Още по темата
Случаят беше разкрит от влогър преди няколко месеца, като стана ясно, че въпросният медикамент, рекламиран като внасян у нас от Мексико, всъщност се прави в България и освен това съдържа опасна за здравето съставка.

Илиян Найденов написва текста на песента за 10 минути, а музиката е дело на известните музиканти от "Виво Монтана".

"Това, което се излъчи по новините, за въпросният забранен продукт е факт. Затова и си казах... защо пък да не заложим на смешната страна на нещата и от един по-различен ъгъл да представим ситуацията. Защо всички трябва винаги да са негативни, да се плюят...", сподели пред Bulgaria ON AIR фитнес инструкторът Илиян Найденов.

Песента, създадена от него и Джуалиана Гани, цели да иронизира случилото се и да иронизира целия скандал около въпросния продукт и разпространителя му.

"Искахме да го представим от различна гледна точка. Не очаквахме да има толкова гледания и споделяния, но очевидно се хареса на хората", допълни плеймейтката.

В "ОрГинален Липовон" с участие се разписва и духовият оркестър "Виво Монтана".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase