Снимка: Loud Concerts
fallback

Ричард Маркс отново идва в България след първия си концерт преди 10 години. Датата е 28 март 2020 г., а мястото отново е зала 1 на НДК.  Известният изпълнител, текстописец и продуцент ще представи своята соло-акустична програма с хитовете си Hazard, Should`ve Known Better, Right Here Waiting, Now and Forever. Билетите са от 40 до 110 лв.

Роденият в Чикаго изпълнител има над 30 милиона продадени албума по света, като се започне от едноименния дебют с топ 5 сингъла, между които Hold on to the Nights и донеслият му "Грами" - Don't Mean Nothing за най-добро мъжко рок вокално изпълнение. Последвалият през 1989 г. Repeat Offender е още по-успешен, като се превръща в четири пъти платинен и включва синглите Satisfied и Right Here Waiting.

Продукциите Rush Street (с хитовете Keep Coming Back и Hazard) и Paid Vacation (с Now and Forever) също стават платинени и така Маркс се превръща в един от най-успелите артисти в поп-рок историята. Той все още е единственият изпълнител, който влиза в топ 5 на "Билборд" чартовете с първите си седем сингъла.

Ричард Маркс се налага и като успешен автор и продуцент, с песни като To Where You Are - първият сингъл от дебютния албум на Джош Гробан, и парчето на NSYNC - This I Promise You. Печели дори "Грами" за песен на годината през 2004, за съавторството на Dance with My Father на Лутър Вандрос.

Като изпълнител, автор и продуцент Ричард Маркс има общо 14 сингъла под номер 1, между които и Long Hot Summer на Кийт Ърбън, и е един от малкото артисти с номер едно хит сингли през всяко едно от последните четири десетилетия.

През 2010 г. той издаде албум с най-големите хитове - Stories To Tell, от който е хит-сингълът When You Loved Me, а последният албум с нов материал Beautiful Goodbye е издаден през 2014 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 4 години

Не зная за Ричард Маркс,но Карл Маркс се настанява непрекъснато и то в извратен вид!!!Е,вместо Манифеста се налага Истанбулската конвенция,а призрака на ЛГТБ вече шества съвсем не като призрак,а като диктаторски документ!Да не би оФФчите обитатели на Територията да си мислят,че това им се е разминало?!!Ако си мислят така,значи,че въобще не мислят...което е елемент от "конвенцията"!!!

fallback