Снимка: Reuters
fallback

Къде бяхте на 25 юни 2009 г.? На плажа? В чужбина? В планината? На работа? Най-вероятно дори не помните. Но светът на музиката винаги ще запомни този ден като един от най-тъжните в своята история. В една прохладна лятна вечер, когато хората търсят какво да гледат по телевизията, всички програми изведнъж превключват на извънредни новини. Майкъл Джексън е в болница в тежко състояние.

Светът застива за секунди и всеки започва да се чуди дали това не е просто пореден трик на звездата, с който да възроди кариерата си. Дали пък отново не е просто леко предозиране с хапчетата за сън? Или пък всичко това е просто измама и всъщност това въобще не е Джексън в линейката?

За съжаление, всичко е истина и няколко часа по-късно е съобщено, че музиката завинаги е загубила Майкъл Джексън. Светът не застива за секунди този път. Той направо спира. Телевизионните програми спират всякакви предавания и започват да излъчват на живо всичко, което се случва пред болницата, пред имението на певеца – Невърленд и пред родната му къща.

Вижте още за Джако в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Анонимен

преди 4 години

Педофилът Джако......

29

Поли

преди 4 години

Той се казва Майкъл Джексън, не Джако! Помня го с прекрасната музика- текстовете, мелодията, танците. Той е най- великият шоу мен, няма други като неговите концерти, този огън, тази нежност и всички чувства, които влага в изпълненията си- всичко изписано, така че да надминава въображението ни. Помня и светлината и любовта, която разпръскваше, приканвайки ни да правим добро. Помня и къде бях- у дома, тъкмо бях приспала малкото си момченце. Помня болката и сълзите, които бликнаха неусетно...

28

Щерю

преди 4 години

Че накрая взимаше по 30 млн. долара за 30 минути концерт - истерия...

fallback