Новата рок група ЕКС излиза на музикалната сцена с първия си концерт. Зад мелодичната абревиатура се крие взривоопасната комбинация от Ерол Ибрахимов, Кольо Гилъна и Светльо Витков. Те самите обещават да излизат рядко, но качествено на сцена.

Концертът ще бъде в столичния клуб "City Stage" на 10 май от 22:00 ч., а вратите отварят в 20:00 часа.

"Идеята за ЕКС се роди преди 7-8 месеца. Първоначално искахме и Сърмата Хари да бъде с нас, но той отказа. Така щяхме да имаме едно "С" преди абревиатурата ЕКС. Не трябва да се прекалява с излизането на сцена. Това е грозно. Трябва да бъде качествено, макар и рядко", отбеляза Светльо Витков в "България сутрин".

"Ние се забавляваме. Ако стане нещо наистина хубаво - супер. Ще изпълняваме най-добрите песни на "Хиподил", "Контрол", "Уикеда" и още изпълнители. Всички пеем заедно. Публиката ни е интересна и забавна", посочи Ерол Ибрахимов пред Bulgaria ON AIR.

Коментари Напиши коментар

5

дедо ви

преди 2 години

Браво само така. тРябва да има добра БГ ъндърграунд и пънк музика!

4

Поли

преди 2 години

Нямат избор трябва кинти да изкарват, ако трябва и до 70 ще се правят на пънкари

3

Анонимен

преди 2 години

Светльо - продажника, псевдо-политик само не се вписва тука, но нищо. Важното е субсидийката да тече. И важното беше, че преди време осъди действията на истински бунтарска и революционно настроена група, членове, от които са лежали и в затвора. Ама да, иначе сме големи пънкари.