Снимка: Reuters, архив
fallback

Три големи радиостанции в Монреал преустановиха да пускат песни на Майкъл Джексън в резултат на твърденията за посегателства над деца, отправени срещу покойния музикант в документален филм, излъчен в неделя по канала Ейч Би О, предаде БТА като се позова на Асошиейтед прес.

Oще по темата

Кристин Дикер, говорителка на Главната комуникационна компания, която притежава трите радиостанции, каза, че музиката на Джексън е изтеглена от ефира от вчера в отговор на реакции на слушатели след излъчването на документалния филм "Да напуснеш Невърленд".

Трите радиостанции, спрели излъчването на песните, са френскоезичните Се Ка О И и Ритм и англоезичната Дъ Бийт.

Говорителката на компанията собственик на радиостанциите каза, че решението ще се прилага и за други нейни медии в по-малки населени места на Квебек.

Компанията има 23 радиостанции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

Един

преди 5 години

Да, и за сведение само да обадя, че никой, който го харесва истински не му прави бойкот, нито сега, нито никога!Не вярвам и дума на тия двамата, нещастно влюбени в М.Дж., уж прелъстени, а после изоставени!Изнасилвани 7 години!Стига бе!Като в оня виц:Аз почивам и пак отивам!Да го оставят на мира!Душата му на кръст разпънаха!На мен ми мяза, че тия повече се хвалят, отколкото се оплакват от вниманието на Джексън.

56

Анонимен

преди 5 години

Нямате никакво уважение,мамка ви!Проклет да е всеки цент,който измъкнахте от джоба на Джексън!

55

Вежливият лос!

преди 5 години

При лошите момченца вместо Дядо Коледа идва Майкъл Джексън.

fallback