Снимка: Bulgaria ON AIR

Четирима легендарни музиканти от родната пънк и рок сцена – Кольо Гилъна, Светльо Витков, Ерол от "Уикеда" и Сърмата Хари, ще зарадват феновете си със своя "Култов Коледен Концерт".

Шоуто е на 7 декември в столичен клуб от 22:00 часа. Светльо Витков и Ерол Ибрахимов обещаха от студиото на "България сутрин" страхотно шоу от няколко часа. В това време всички, които присъстват ще могат да чуят култови парчета.

"Ще свирим старите познати парчета", категоричен беше Ерол Ибрахимов пред Bulgaria ON AIR.

Бившият вокалист на легендарната група "Уикеда" разкри, че при толкова време на сцена, треската за нея си остава за цял живот и постоянно нещо те кара отново да се качиш пред хората.

Светльо Витков пък подчерта, че парчетата, които ще чуят феновете, са непреходни.

"Трудно е да се събират така култови личности и хора, които са легенди в ъндърграунда на българската музика, но пък е предизвикателство и нещо, което не е правено и си заслужава да се види", категоричен беше бившият фронтмен на "Хиподил".

Двамата добавиха, че всички участници в концерта са здрави момчета, защото след толкова години все още са на сцена.

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 3 години

легенди, сиреч никой вече не знае за тях.

12

бай Тъпчо

преди 3 години

А бе тоя Светльо, де е кръстен на дядо си Ламби, да вземе да им изпее оная песен, дето го болял газат, ама толкоз го болял, та не са траело бе, Та щото на тоя концерт много интелигенция щяла да иде и може некой доктор да има, та да му го оправи де

11

лупи

преди 3 години

И каква легенда е Ерол с едната песен?