Снимка: Bulgaria On Air
fallback

"Мистерията на българските гласове" предизвика абсолютен фурор в Европа с новия си албум. Формацията не стига да жъне успехи и в началото на август формацията изнесе концерт в Полша, а престижното списание Rolling Stone ги нарече "едно от последните чудеса на света".

Част от новия албум на "Мистерията на българските гласове" включва изцяло преработената песен "Рано ранила".

"В радио-версията на песента "Рано ранила" има соло гъдулка и бийтбокс - смели съчетания. Идеята бе за свежо и лятно настроение", каза пред Bulgaria ON AIR Христина Белева от формацията.

"Мистерията на българските гласове" е носител на награда Грами. Новият албум се е възродил като феникс, защото всъщност композициите, които са отпреди 20 години, са с изцяло нов прочит. В проекта наред с утвърдените имена участва и световният шампион по бийтбокс Skiller.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

!!!

преди 5 години

Това че някой пише на български, НЕ означава непременно, че е българин! (визирам завистливите и примитивни *** от чужд произход по-долу)БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ЗАСЛУЖАВА ВСИЧКО ХУБАВО, КОЕТО МУ СЕ СЛУЧВА, СЛУЧВАЛО СЕ Е И ЩЕ СЕ СЛУЧВА!

7

Ник

преди 5 години

Подигравка с народното творчество,дето днес му викат фолклор.На фолка не му прави впечатление промяната или по-точно подмяната.

6

ШибиРиби

преди 5 години

Интрото е на Волен Сидеров на барабани на Сюит чайд оф Майн Ла ла ла

fallback