Снимка: архив Reuters
fallback

Журналистът Георги Тошев представи новата книга "Mamma Mia! Филмът. Продължението", посветена на незабравимата шведска група АББА. В нея той разказва за това, което се случва с членовете на групата през последните години.

Журналистът вече издаде книга, посветена на шведската група, а също така е автор и на документален филм за нея. Георги Тошев сподели, че е имало много знаци за това, че светът отново ще се зарази с вируса ABBA.

"Това, което се случва дава отговор не само, че доброто забравено старо, винаги ще е актуално, но има и нещо, което се нарича дефицит. Дефицит на стойностна музика или на музика, в която има ритъм, текстове, които разказват истории, които всеки един от нас е преживял. Може би там е разковничето на успеха на продължението", сподели Георги Тошев пред Bulgaria ON AIR.

Той разказа и за това как една публикация в социалните мрежи, че групата е в студио за запис, се превръща в по-голяма новина за света от международните политически теми, а е коментирана също от лидери като Доналд Тръмп и Владимир Путин.

Авторът на книгата е използвал факта, че се е срещал с всеки един от членовете на "АББА".

"Аз исках да разкажа какво се случва с четиримата на базата на личните ми срещи", допълни Тошев.

Той каза също, че можем да очакваме нови записи от шведската група през декември, а за автора пък предстои да представи книгата си и други свои произведения, на фестивала "Арт - поток" в община Царево.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 5 години

Каква е пък сега тая ис.терия? Танцова музика от 70-тте години на 20-ти век. Какво толкова. Бийтълс и Куийн бяха много по-стойностни и ценни. Но какво от това? На който не му харесва, да не ги слуша.

10

фен

преди 5 години

Фенове много, но малцина са тези, които могат да влязат в ритъма на АББА:)

9

фен на АББА

преди 5 години

До Анонимен 5Възможно е!По какво съдиш ако не е тайна?Я ме проагитирай,та да станем двама!Давай, да ти чуя гласа меден загорски!

fallback