Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Групата "Cool Kid$" е едно от най-новите явления на родната музикална сцена. Един от музикантите в бандата Борислав Тонев разказа повече за групата и бъдеще ѝ проекти.

"Групата се състои от трима - аз и моите колеги Панчо и Преслав. Аз и Панчо сме продуценти, правим музиката за парчетата, а Преслав е нашият вокалист. Тримата заедно работим по всички аспекти от създаването на песните. Текстовете ги пише обикновено Преслав, той е основният талант в тази насока", сподели Борислав.

Той е живял няколко години в САЩ и завършва музикална продукция в американски колеж. Друго от момчетата живее във Великобритания и според Борислав това е едно от нещата, които ги различава от останалите групи в България. 

"Опитваме се да вкарваме елементи и техники, които сме научили отвън. В Америка съм имал възможността да видя някои неща, които се надявам да успея да донеса тук", отбеляза той пред Bulgaria ON AIR.

Момчетата от "Cool Kid$" ценят новите и различни неща, като се надяват те да достигнат до публиката чрез тяхното творчество. Песента "Давай" цели да създаде интимно настроение, а до два месеца трябва да излезе следващото им парче.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

до 2

преди 5 години

До Анонименвикаш чалгията да е на макс?

3

Търтей

преди 5 години

Много банално, не си струва да се слуша и до половината.

2

Анонимен

преди 5 години

Прекалено скучна песен. Явно разчитат на българската публика понеже в Сащ и във Великобритания немогат да успеят, но българите не се интересуват от такива песни.

fallback