Снимка: Bulgaria On Air
fallback

Двама от най-нашумелите български изпълнители представят ново, креативно и атрактивно парче. "Фалшив профил" е оглледало на социалната действителност. 

Pavell & Venci Venc' свалят маската в предаването "Околосветско" и признават защо избират пътя на провокацията.

"Задачата на артиста е да наблюдава света, в който живее, и да го описва максимално искрено" - казват музикантите.

Социално ангажираната музика е платформа за важни обществени послания, категорично е дуото и подкрепя твърдението си с коментар: "Ние сме огледало на това общество и като такова сме длъжни да отразяваме истината, колкото и да е грозна тя".

Любимците на тийнейджърите разкриват още подробности за идеята и посланието на новата си песен, които може да видите по Bulgaria On Air.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 6 години

Тия като ги видя винаги ме напушва смях - пълни недоразумения - едното татуиросан дъргел/банален и демоде стил/, другият- някаква пародия на Д'Артанян и Капитан Хук едновременно. За музика и текст да не говоря. Пуберите си падат по тях, защото тези са лансирани и непрекъснато им се набиват в очита.

15

На лицето гъза

преди 6 години

До ЛицетоТия скрити комунистически послания си ги заври в..."лицето"Ходи при ***, той ще поскача по "*** ти"

14

Анонимен

преди 6 години

На 22 март ни ги пробутвахте тези две недоразумения.На 30 март отново.Талант-0,визия -отвратителна.Нахалство и натрапчивост на ента степен.Никой няма нужда от "посланията" им.Палячовци.

fallback