Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Казват, че ако искаш да видиш хубавия живот, тръгни на запад, но ако искаш да събереш духовни познания, то пътят е на изток. Твърди се, че там може да откриеш многовековна мъдрост, но най-вече – самия себе си.

Певицата Силвия Кацарова се върна преди дни от Идния, където беше над 20 дни, а вече прави планове да се върне. Тя специално благодари на посланика на Индия у нас. Именно тя е помогнала на Силвия да стигне до малко познати места в необятната страна.

"Това е страна, която е съхранила огромно историческо богатство. На мен ми хареса, че индийците дори и неуки се раждат възпитавани в традициите на поколенията. В това, че те имат мисия в своя живот. Те следват традициите на кастите, в които са родени. И са благодарни на това, което имат", сподели певицата в интервю за Bulgaria ON AIR.

Въпреки честите предразсъдъци Кацарова подчерта, че хората там не крадат, тъй като са много вярващи. Страхуват се, че ако съгрешат, ще си навлекат много лошо прераждане и ще изживеят най-лошото на кармата си, добави тя. 

"Трябва да вярваме в най-хубавото от всички религии, а не само в една. Пътуванията ми носят много голямо удоволствие. Не пътуваме с организирана екскурзия. Опитваме се да се потопим в културата им и да ги опознаем. Обичам да бъда между хора. Вероятно това е ключът към моята същност", изтъкна изпълнителката.

За финал на интервюто Силвия Кацарова подчерта, че трябва да оценяваме това, което имаме и да му се радваме. Нека бъдем по-добри и да помагаме на тези, които имат нужда, призова още тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 6 години

Госпожата се е върнала към корените си затова и изживявя дежавю.Иначе завършвайки това безсмислено интервю като сама го нарича "уникално"с хаотични словоизлияния е самореклама и нищо друго.Попътувала,видяла но останала комерсиална.Иначе е много добра певица,но да си остане такава да не задълбава в неща за които има повърхностни впечатления.Личи че е много далеч от духовното.

4

ОСЪЗНАТ

преди 6 години

А ти СИЛВИЯ ,защо не са задоволи с твоя МИЛЧО-КАЦАРОВ-КОМПОЗИТОРА ,а хукна да дириш милионер!?И знаеш ли, че живееш в правослявна държава,нямаме нужда от чуждопоклонничество към чужди и други религии!!ТЕЗИ проповеди ги запаз за себе си!

3

Анонимен

преди 6 години

Е Силве,ти хвана милионера за шлифера и сега се радваш на това,което имаш,та даже даваш акъл и на другите да се радват на твоя късмет.Ай,стига,де.Малко по-скромно.

fallback