Снимка: Bulgaria ON AIR

Още по темата

7 възходящи са годините, в които си пропрява път един от най-успешните музикални тандеми у нас - група "Скандау". Момчетата бяха избрани за група на годината, но не са особено възхитени от наградата.

"Група на годината за нас значи, че сме най-добрата група на годината и смятаме, че победихме дядо на дълго бягане. Бяхме номинираме с групи, които в момента не са толкова евентуални и победата беше лесна. Ще е глупаво да се направим на много възхитени, по-добре да бъдем реалисти", коментира Йонислав Йотов-Тото пред Bulgaria ON AIR.

Лъчезар Евтимов-Лъчо обяви, че през 2018 г. планират да пуснат две нови песни в един ден. Момчетата се шегуват, че се стремят да го съобщят навсякъде, за да не могат да избягат от обещаното.

"Искаме да направим състезание между наши си песни, защото е безсмислено да се състезаваме с другите", посочиха гостите в "България сутрин".

Запитан за равносметката за отиващата си 2017 година, Лъчо подчерта, че това е най-силната им година в живота, като са им се случвало само хубави неща.

"Не можем да кажем какво ни накара да се намръщим. Най-необходимото чувство е това на удовлетворението", каза младият изпълнител.

Тото пък призна, че се страхуват от славата, но уточни, че да си известен в България е като да си картоф в кило картофи и на свой ред попита как се определя известността.

От известните се очаква да възпитават, отбеляза той и определи това твърдение като "уникална грешка". Ние сме известни хип-хоп изпънители, не сме възпитатели, настоя Йонислав Йотов.

"Можем да дадем добър или лош пример, но нека всеки прецени дали да го последва, или не", допълни Лъчезар.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase