Снимка: Нова тв
fallback

Общ преглед

Изключително вълнуващ бе снощният финал на музикалното риалити X Factor.

Неочаквано за мнозина, но пък напълно заслужено, победата грабнаха момичетата от 4 Magic и за първи път група печели вота.

Първа си тръгна Ева, която впечатли публиката в залата и журито с невероятните си гласови данни и превъплащения, както и с дуета й с Михаела Маринова.

Така на финала един срещу друг се изправиха пет момичета и след гласуване на зрителите, чекът за 50 хиляди лева отиде при... квартета.

"Все още не можем да повярваме, че спечелихме. Благодарим на всички, които ни подкрепяха, както и на целия екип, който ни даде толкова много", споделиха бъдещите музикални звезди на България.

Четирите момичета от Пловдив спечелиха сърцата на журито с народно пеене и музикален синхрон, а снощи утвърдиха своето присъствие в изпълнение с Християна Лоизу, както и с песента Fire to the rain.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

музикатор

преди 6 години

При цялото ми уважение към момичетата, към положеният труд и т.н. и без теория на конспирациите, но ми е интересно как има една статия във vesti.bg от 16.06 или 19.06 тази година в която се казва, че най-вероятно победителят тази година ще е от Пловдив и ще е именно 4magic.........Това още на кастингите!

13

Дръндер

преди 6 години

X-Factor Кви такива хухавели? Дано девойките се развиват самостоятелно.

12

някой

преди 6 години

Това, което ми направи впечатление е, че на първите кастинги имаше много по-добри изпълнения.След това започна един странен избор на песни, неподходящи за съответното амплоа, който затрудни и декласира иначе участници с добри гласови данни.Защото много голямо значение има изборът на песни. Някои бяха поставени в крайно неудобни позиции.Но не се учудвам, така е било и така ще бъде, за съжаление.

fallback