Снимка: Facebook

Криско е първият български артист, подписал договор с гиганта Warner Music.

Мейджър лейбълът, в чиито каталог фигурират имена като Ед Шийрън, Джейсън Деруло и Уиз Халифа, стартира междунардоната дистрибуция на сингъла Bazooka чрез европейската си централа в Германия.

Във връзка със сделката Кен Огихара, мениджър "Артисти и Репертоар" в Warner, коментира пред "Монитор":

"Отдавна търсихме по-различно звучене от стандартния мейнстрийм, който ни залива в Spotify, нещо с характер, разпознавамо. Когато чух Bazooka за първи път, си казах, че веднага трябва да подпишем с Криско и Facing The Sun! Радвам се, че всичко се случи толкова бързо и вече можем да представим песента на всички фенове по света. Очаквайте и следващите ни проекти с Криско".

Рапарът от Габрово анонсира големия пробив с лаконичен пост във Facebook: "Горд съм да ви споделя, че съм първият български поп артист, подписал със световната музикална компания Warner Music! От днес те ще разпространяват музиката ми в цял свят! Bazooka е първият ми сингъл, който можете да видите през официалния канал на Warner Music в YouTube! Очаквайте английската версия до месец! Благодаря на всички за подкрепата през тези 10 години! Сега започвам!".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase