Кадър: YouTube
fallback

Песента, която ще представи България на Евровизия 2017, е озаглавена "Beautiful Mess", изпълнителят е 16-годишният Кристиан Костов.

13 мар 2017 12:07
35

Музикалната компания избра песента да бъде създадена в партньорство с творческия екип на Symphonics, в който са композиторите и музикални продуценти Борислав Миланов (България), Себастиан Арман (Австрия), Йоаким Бо Персон (Швеция).

 Към този международен тандем, който стои зад "If love was a crime" – хитът, завоювал 4-то място на финала на Евровизия 2016 в Стокхолм, тази година се присъединиха Алекс Омар и Александър В. Блей.

Кристиан Костов ще стъпи за първи път на сцената на конкурса през май в украинската столица Киев.

Според предварително изтегления жребий, България е във втория полуфинал на музикалното състезание, който ще започне в 22:00 часа българско време на 11 май. Тогава зрителите и журитата на 21 държави ще могат да гласуват за българския представител (Украйна, Франция, Германия, Швейцария, Македония, Естония, Израел, Малта, Холандия, Сърбия, Дания, Русия, Румъния, Сан Марино, Литва, Хърватска, Норвегия, Беларус, Унгария, Австрия и Ирландия).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

По публикацията работи:
fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 7 години

уникално красива песен която просто се нуждаеше от уникално красиво видео https://youtube/watch?v=sy0fVIAkDVg

25

Анонимен

преди 7 години

Прекрасна песн и прекрасно изпълнениел. Не звучи като тотален хит, но Кристиан е изключително талантлив и се надявам изпълнението му да бъде оценено подобаващо.

24

Анонимен

преди 7 години

Масово се харесва песента, повечето коментари са възторжени, отрицателни почти изобщо няма. От другите фаворити само белгийската ми харесва, на Швеция и Италия, която се очаква да победи, са страшно безлични ретро бози, изпълнявани от чичовци в костюми, които приличат на перверзници. На Швеция и клипът е странен и изглежда доста непрофесионален, звучи невероятно, но е така.

fallback