Снимка: Bulgaria ON AIR

МTV обещава  грандиозен концерт това лято във Варна. Проектът е озаглавен MTV presents Varna beach,   разказа в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR Робърт Куикър, който е един от организаторите. 

Концертът ще е на 15 юли на "Южния плаж“,  а продажбата на билетите ще започне в края март. Първите билети ще са с промоционална цена от 60 лева.

На огромната сцена, която ще бъде построена на плажа ще се качат изпълнители от цял свят, които с хитовете си  участват в класациите на музикалния канал. На сцената ще се качат и някои от най-известните български певци.

Робърт Куикър обаче запази имената в тайна.  Организаторите очакват мегаконцертът да бъде посетен от над 35 хиляди души.

"Искаме да покажем колко прекрасна дестинация е България и колко прекрасен град е Варна. Това което прави специално събитието е, че ще покаже на света страната ви като добра дестинация“, обясни Куикър.

Според него концертът ще се отрази положително и на икономиката в района. А плановете са подобен концерт да се организира всяка година.  Организаторите се спрели на Варна заради морето, младите хора и местата за забавление и почивка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase