Снимка: Булфото, архив
fallback

Графа пуска допълнителни седящи места за концерта си на 6 април в Арена Армеец. Причината е, че поради големия интерес към събитието, такива в залата в момента почти не са налични.

От Монте Мюзик съобщиха, че могат да си позволят тази стъпка след финалното съгласуване на разположението на сцената и мултимедията с възможностите за оптимална видимост от всички сектори в залата.

Графа анонсира концерта си в най-голямата българска зала още през май миналата година и оттогава подготовката за него не спира.

"Подготвили сме 25 трака, аранжиментите вече са финализирани, февруари влизаме да репетицираме и ще продължим до 6-и април. Щастлив съм, че продукционният екип направи така, че цялото шоу – мултимедия, осветление, ефекти да е подчинено на музиката", споделя певецът.

Билетите за концерта на 6 април се разпространяват в мрежата на Ивентим и са на цени от 25 до 50 лв. Само тези, които са закупили билет до 14-и февруари обаче, имат възможността да участват в томбола с награди, като най-голямата е "Един ден в репетиционната с Графа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Мила

преди 7 години

*** БЕЗМОЗЪЧНИ И ЗАВИСТЛИВИ ***,ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ ТУК СА ПИСАНИ НАЙ-МНОГО ОТ ДВАМА БОЛНИ ***,КОИТО СА ЗА ПСИХОДИСПАНСЕРА.ТОЛКОВА ЗАВИСТ ЩЕ СЕ *** КАТО ЦИРЕИ БЕ *** ЗАВИСТЛИВИ.ТОЙ СИ ПЪЛНИ ЗАЛИТЕ,РАДВА ХОРАТА А ВИЕ ЧАЛГАРИ ГРОЗНИ ЗЛОБЕЙТЕ И СЕ *** :) :) :)

19

лупи

преди 7 години

що какво ще ги прави?ще ги подарява ли? то па народа се утепал да му ходи наизмисленото мероприятиенай-добре да затвори залата и сам да си пее и сам да си ръкопляска

18

Анонимен

преди 7 години

Нека бабите идядовците ходят - концертите са спомен от техните хубави годии, ама с пенсийка 250 лева как ще дадат 20-50лева не знам. Остава реститутиките и туците, които са баш публиката, която пасва на графчето.

fallback