Снимка: YouTube
fallback

Малка красавица развълнува хиляди българи по света с първата си песен – "Моята Родина". В Деня на Будителите видеото към песента на София Иванова от Варна бе споделяно многократно в социалните мрежи като поздрав за празника.

Момичето е ученичка във втори клас на Варненското музикално училище. Именно музикалният педагог на София – Николай Йорданов, избрал за снимачен терен на клипа красиви кътчета на България – Крушунските водопади, Орфеевите скали, Долината на розите и Побитите камъни.

Сега малката красавица записва още четири песни, които ще представи до края на месец ноември.

За песните "Мак червен" и "Хубава си моя горо" ще заснеме клипове със специалното участие на квартет "Славей".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

карина

преди 7 години

Анонимен 35 ,за да видиш нещо трябва да имаш сърце и очи за това. За някои има красота и в увехналото цвете и в току-що напъпилия розов храст...

19

Анонимен

преди 7 години

не ме трогват такива песни и кадри от тая територия..няма как,след като съм обиколила и видяла що е то ред,хубост,чистота,подреденост,опазване..все неща,които като мръднеш от центъра на софия-ги няма,да не говорим за други градове.***,сиви фасади,стари,ожулени..остави се.Видях красота,и се разплаках,защото в България не я видях-никъде,и няма и да я видим скоро.

18

Край

преди 7 години

Даже и пенсиите много ниски в България пък всеки ден пенсионерите мятат пачки от балконите на измамниците. Българската земя може да храни 20 милиона население и глад за нищо в България не трябва да има ако българите си подредим страната.Южна Корея всичко цъфти и връзва по-малка от нашата територия и с 42 млн. население. Дали се живее по-добре. Не ми се вярва.

fallback