Снимка: Орфей Мюзик

Проектът "Greek Hits Non Stop" стартира в Гърция през 2005 г. и моментално печели вниманието на публиката и се налага на пазара като най-успешната гръцка компилация.

Поредното доказателство за това е най-новото, вече 12-то издание на колекцията - "Greek Hits Non Stop 12", която със сигурност ще ви убеди в поредния качествен подбор на артисти.

Най-големите и горещи имена на гръцката музикална сцена участват в тази компилация от 26 доказали се хита. Както винаги те са селектирани и подредени от един от най-актуалните DJ-и – Никос Халкусис.

Тазгодишното издание на колекцията включва хитове от звезди като Никос Вертис, Янис Вардис, Деспина Ванди, Мелина Асланиду, Йоргос Мазонакис, Елени Витали, Антонис Ремос, Стаматис Гонидис, Илиас Вретос, Никос Макропулос, Янис Плутархос, Кристос Менидиатис, Никифорос, Паола и много други.

"Greek Hits Non Stop 12" идва, за да озвучи дните ни с мелодичната музика, идваща от Гърция, а с хитове като тези, доброто настроение е гарантирано всеки ден. Компилацията е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, с медийната подкрепа на Balkanika Music Television.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase