Общ преглед

Бионсе бе голямата звезда и отнесе конкуренцията на видео музикалните награди на MTV. Тя грабна осем статуетки, включително в главната категория за видеоклип на годината с "Formation".

Бионсе спечели и наградата за най-добър видеоклип на певица с "Hold Up", както и наградите за поп видео, за хореография, режисура, операторско майсторство, монтаж за "Formation".

Звездата представи 15-минутно шоу с парчета от албума си "Lemonade", но със сигурност привлече повече внимание на червения килим. Тя се появи под ръка с дъщеря си Блу Айви, но тоалетът й бе повече от прозрачен. А певицата умишлено бе забравила да си сложи и бельо, което си е моден гаф отвсякъде.

При мъжете наградата за най-добър видеоклип спечели Калвин Харис за "This Is What You Came For" с Риана. Дрейк спечели наградата в категорията за хип хоп с "Hotline Bling".

Наградата за цялостно творчество "Авангард" на името на Майкъл Джексън получи Риана, която също предложи на зрителите запомнящо се шоу.

За разлика от Бионсе и Риана, Бритни Спиърс, която се завърна на сцената на видео музикалните награди на MTV след 10-годишно отсъствие, за да изпълни новия си клип "Make Me ...", беше неубедителна. Визията й пък подхождаше повече за състезание по гимнастика на завършилите наскоро олимпийски игри.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар