Снимка: outnow.ch
fallback

Нищо не може да обърка секса повече от притесненията, които блуждаят в главата на една жена. Несигурността за вида и аромата на тялото, как се справят в леглото и дали не изглеждат смешно и т.н. носят единствено напрежение и стрес на дамите и те често не могат да се насладят на самия акт. Ако и вие изпитвате някаква неувереност, е време да се успокоите и отпуснете.

1. Рефлекс за повръщане

Когато жените правят орална любов при поемане на члена дълбоко в гърлото, често се появява рефлекса за повръщане. Това е напълно нормално и в него няма нищо срамно, дори да се задавите. Ако не ви е приятно, може просто да не го поемате с уста толкова дълбоко, а да лапнете само главичката и да масажирате ствола на члена му с ръка.

2. Мръсните приказки

Притеснявате се да говорите мръсотии, дори той да го прави? В момента е толкова възбуден, че едва ли може да сбъркате с нещо.  И все пак може да поработите върху речта си в тази посока, като четете любовни романи с по-провокативни сексуални сцени.

3. Въздух от вагината

Сексът е шумно удоволствие и то не само вокално. Пляскането на телата, пъшкането…дори реакцията на тялото няма как да бъде избегната.  Понякога при проникване от вагината ви излиза шумно въздух, което наподобява изпускане на газ. Не се тревожете, че той ще си помисли нещо срамно. Ако мъжът е опитен, със сигурност му се е случвало и друг път и е наясно какво точно представлява този шум.

Вижте още в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

ъф

преди 7 години

страхотна статия, много ви благодарА, наистина щях още мноооого време да се притеснявам ако не бЕхте виЙ. Чуку(н)дури

8

petar123

преди 7 години

"Покайте се, защото наближи царството небесно.""Аз съм пътят, истината и животът."Иисус Христос- Бог и Спасител на човеците

7

Анонимен

преди 7 години

Burzume къде си да ти го вкарам във калната пътечка........

fallback