Снимка: Metropolis
fallback

Хиляди членове на голямото семейство на Metropolis посрещнаха изгрева на красивия плаж "Перла" в Приморско заедно с артисти от световна величина, под звуците на първокласна електронна музика.

Тазгодишната INSOMNIA продължи 24 часа, а настроението беше двойно по-празнично и поради факта, че събитието беше част от поредицата, отбелязваща двайсетия рожден ден на най-стария DJ колектив у нас.

Летните вибрации започнаха отрано в събота вечер и изстреляха публиката високо в парти орбитата с лайв сета на баварската принцеса Monika Kruse. 16 години след първото си идване у нас, тя показа брилянтните си умения да миксира енергично техно с любимите на българската публика прекъсвания и мощни избухвания.

В средата на нощта зад пулта застана французинът Julian Jeweil, който наблегна на ритмичните бас линии и тежкият безкомпромисен звук. Танцувалните вибрации задържаха бодрото настроение до тържественото начало на  Sascha Carassi. Широк спектър от тек хаус и техно, изненадващи обрати с неповторим винилов звук и красиви мелодични прекъсвания съпроводиха бавното издигане на слънцето над красивия плаж „Перла“.

Естествено, партито продължи и през деня, с размазващите сетове на Metropolis Djs, които за пореден път вдигнаха парти стандарта с безупречна организация и програмация.

Празненствата по повод Metropolis 20 стартираха през март с Heroes Total, последвано от новата поредица Sonic Voyager и Insomnia 2016 и тепърва ще продължават да показват на какво са способни хората, които създават и развиват електронната музикална култура в България вече повече от две десетилетия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

gost

преди 7 години

Ясен петров сие ясен нонер 1 хаи манияк другия не го знам имах някога един веселин в армията се изхвърляше за дисководещ *** не го знам

2

Анонимен

преди 7 години

Абсолютно си прав Кирил, но той Стивън толкова си може от време оно. Просто пуска цикъла, без особенна идея и вероятно се надява да има повече друсани, които им е все тая. И гостите им обикновенно са хора от минали епохи, нищо ново и иновативно, все едно не никой не слуша саунклауд, не гледа бойлер руум. Според мен разчитат на старите си наркомани, и малко като ретро парти се получава. Последно бях на KINK/BEN KLOCK и станах свидетел на побой на някакви дивни аграри. Ясен е ок иначе, имаше вкус.

1

кирил

преди 7 години

Тия още ли пускат ? Стивън от 15 години е зациклил на едно и също Ясен Петров е малко по-добре. Другите не ги знам живи ли са още

fallback