Кадър: YouTube
fallback

Силен дебют в разгара на лятото направи сензацията от X Factor Дарина Йотова-DARA.

Тя прикова вниманието на публиката и журито още с появата си на кастинга и благодарение на таланта и яркото си присъствие на сцената и извън нея, бързо се превърна в най-коментирания участник от четвъртия сезон на формата и достигна до финала.

След края на X Factor всичко за DARA се разви бързо - договор с "Вирджиния Рекърдс", концерти, партньорства с някои от най-популярните младежки брандове, записи, дебют на сцената на наградите на БГ Радио с "К'во не чу" и супер успешна официална радио, телевизионна и интернет премиера на парчето и клипа.

По "К'во не чу" Дарина е пожелала да работи с някои от най-близките си приятели – Pavell, Искрен Тончев-Искрата и Николай "Х" Николов. Резултатът е хитово парче с енергичен ритъм, денсхол бийт и рага отпявания. Вижте го!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Мара

преди 6 години

Боже, каква простотия и пошлост! Пълна безвкусица, гъгнещ глас с говорни дефекти, дебилен текст, вид като на евтина к... Е това недоразумение певица ли го наричате? Ама колкото другите чалгета, всичките са в един кюп.

12

Даниел

преди 7 години

На мен пък песента ми харесва! Готина и съвременна музика, но малко странен текст (но със сигурност лесен за помнене). Мисля, че сценично Дарина е много по-добре от онова гнусното девойче Гери-Никол, която парадира със своята външност по особено селски начин... То си е в кръвта ѝ явно. Все пак корените ѝ са на половина от Варна и с.Трудовец (Ботевградско).Успех на Дара! Поне не е пошла като другата! (И нямат база за сравнение)

11

Producent!

преди 7 години

*** гадната песен!!

fallback