Снимка: Булфото, архив
fallback

Лили Иванова събира феновете си на мегаконцерт на морския бряг. На 6 август тя ще пее на Централния плаж в Бургас, съобщиха организаторите на събитието.

На същата сцена преди година Роби Уилямс докара до екстаз 35 000 души в рамките на феста Spirit of Burgas и сега голямото предизвикателство пред Лили Иванова е да счупи рекорда му. В момента се уточняват подробностите около програмата и цените на билетите за събитието, пише "Монитор".

Вечер преди Лили на бургаския плаж ще забият и "Тангра". Два дни по-късно, "Тангра" се събират за първото си клубно участие от 30 години насам. То ще е в клуб на южния плаж в Лозенец.

Сред летните атракции в региона ще бъде и първото издание на театралния фестивал "Две" в Царево. Сред звездите, които ще гостуват между 19 и 24 юли на сцената на читалището, са Татяна Лолова с моноспектакъла си "Дуенде", Малин Кръстев и Герасим Георгиев-Геро със "Свалячи", Ернестина Шинова и Димитър Баненкин с "Любовна афера".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Valentin

преди 8 години

Лили едва ли знае че тук се водят подобни коментари.Тя със сигурност не се стреми да подобрява ничий рекорд,а просто ще направи поредния си концерт.

8

Лора

преди 8 години

Сигурна съм, че ще успее да събере повече хора. Велика е!

7

Анонимен

преди 8 години

По лицата и на двамата в студиото се разливат доволни усмивки... а зрителят продължава:- И бих искал да задам един въпрос на Лили: (камерата се насочва към нея) Има ли живи съученички?Усмивката се разтича по лицето й в черни криволичещи бръчки... а професорът избухва в огън и жупел...Мног ми се иска да мога да намевя видео на тази сцена... 

fallback