Снимка: PR
fallback

Един от най-интересните и многолики артисти на световната електронна сцена DUBFIRE избра родното черноморие, за да си почине преди да продължи лятното си турне.

Аli Shirazinia пристигна една седмица по-рано в един от любимите си курорти, заедно с група приятели, които идват специално за партито му на SOLAR Summer на 31 юли.

Dubfire идва за SOLAR Summer на 31 юли, съобщават от организаторите. Популярният DJ избра родното Черноморие, за да си почине преди да продължи лятното си турне.

DJ-ят е резервирал голяма вила с басейн и гледка към Слънчев бряг.

За пълния комфорт на гостите ще се грижат двама готвачи, избирани лично от Dubfire, който е известен с особеното си отношение и страст към храната. В една от вечерите преди шоуто си на Cacao Beach Dubfire организира специално суши парти, с храна сготвена лично от него. Артистът е поръчал голямо количество от любимата си напитка саке, както и най-прясната риба от местни рибари в района.

Освен гурме вечерите артистът ще обиколи и нощните клубове в Слънчев бряг.

Дневната му програма ще включва още обиколка на местните забележителности в Несебър, както и разходка с яхта до стария град в Созопол.

След почивката си в Слънчев бряг, Dubfire ще застане зад пулта на новия Cacao Beach Club на 31 юли, за да открие второто парти от програмата на SOLAR Summer.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback