Снимка: архив, Булфото
fallback

Общ преглед

Най-доброто от трите сезона на "Като две капки вода", само че на живо, а не "на плейбек". Това се случи в препълнената зала №1 на НДК. Близо три часа участници, водещи и жури забавляваха и разсмиваха публиката.

Десет от най-добрите изпълнители в шоуто за музикални превъплъщения влязоха в най-успешните си образи. Воденето беше поверено отново на телевизионния тандем Васил Василев Зуека и Димитър Рачков, а журито участваше почти мълчаливо, скрито на първия ред.

Изпълнението, което най-много въздейства на публиката, беше на Жана Бергендорф, която влезе в кожата на Лили Иванова. Нейното изпълнение накара публиката да затаи дъх и да завалят аплодисменти още преди края му. Милица Гладнишка също разчувства хората с нейното преобразяване във Валя Балканска.

Рафи доказа, че да пееш и танцуваш енергично, е възможно и създаде настроение с превъплъщението си в MC Hammer. А Криско отново обу панталоните с "извънгабаритен товар" и рапира като Ники Минаж. Показа, че пеенето не му е чуждо, и дори му отива, и влезе до неузнаваемост в ролята на Емил Димитров.

Победителят на третия сезон на "Като две капки вода" Ненчо Балабанов се превърна в Ерос Рамацоти и Енрике Иглесиас и доказа, че може да имитира всеки, а не само премиера. Филип Аврамов се примири с женските роли и отново влезе в кожата на Тина Търнър - една наистина добра имитация, макар и мъжка. За изненада на зрителите Ненчо и Фицата изпяха и дуета на Ерос Рамацоти и Тина Търнър - Cose Della Vita.

На Станимир Гъмов му се падна ролята да пее на турски и италиански. Той влезе в ролята на Дзукеро и раздаваше целувки като Таркан.

На нежния фронт изпълнителките Албена Михова, Стефания Колева и Невена Бозукова бяха определено на рок вълна и показаха, че в това предаване половете нямат значение. Стефания първо развя рокля и руси къдрици като Мерилин Монро, но после не се поколеба да влезе и в образа на Алис Купър и да изпълни Poison. Албена Михова заложи на Пинк, а след това изпя и The Final Countdown на Europe. Неве пък влезе в екстравагантния образ на вокалиста на Twisted sister.

Между изпълненията Зуека и Рачков поддържаха веселата атмосфера с арменски и продуцентски шегички, много скечове и танци. Двамата успяха да вдигнат на крака и Фънки, който се включи в танц на All the single ladies.

След близо три часа публиката изпрати на крака изпълнителите, които забиха като за последно с "Черната овца" на Ахат. А накрая се "заклеха" на публика и помежду си и изпяха "Клетва" на "Щурците".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback