Снимка: Булфото
fallback

За пореден път София посрещна с радост и бурни аплодисменти любимеца на няколко поколения Хулио Иглесиас. Той изнесе шестия си концерт на родна земя в столичната зала Арена "Армеец", организиран от Loud Concerts. 

Горещото шоу откри синът на най-успешния испански изпълнител – Хулио Иглесиас-младши. Първородният наследник на Иглесиас-старши изненада публиката с неочаквано появяване измежду редовете на залата. 

Почитателите имаха възможността не само да се докоснат до него, но и да се снимат отблизо. Красавецът не се притесняваше нито за миг да се доближи до почитателите, да ги прегърне, целуне и позира за снимка. 

Младият Хулио пя в продължение на около 25 минути преди баща му да се появи на сцената. Той изпя поредица от евъргрийни, които подгряха публиката преди излизането на голямата испанска звезда на сцената.

Появявайки се в светлината на прожекторите, Иглесиас-старши предизвика бурни аплодисменти. Публиката емоционално стана на крака и започна да танцува в горещите испански ритми. 

В залата присъстваха хора от всички възрасти, противно на очаквания по-висок възрастов диапазон. Иглесиас не пропусна да благодари на българската публика за обичта през всичките тези години. Сподели колко добре се чувства в България винаги, когато се връща тук.

"Радвам се, че отново съм в София. Пял съм пред вашите майки, бащи, баби и дядовци. Много се радвам, че имам възможността да пея и пред вас. Благодаря ви за тази прекрасна вечер!", каза певецът пред развълнуваната публика. 

Хулио Иглесиас изпя едни от най-любимите и вечни свои песни, сред които "Moralito", "Amor, amor", "A media luz", "Crazy", "Abrazame", "Manuela". Освен тях обичаната от няколко поколения звезда изпълни и евъргрийни на други велики изпълнители, включително "Can't help falling in love" на Елвис Пресли и "Caruso" на Лучано Павароти.

71-годишният певец и синът му изпяха в дует песента "To all the girls I've loved before". Шоуто продължи малко повече от час и половина и остави публиката развълнувана от страстните изпълнения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

От Разочарование

преди 8 години

Дни преди концерта на Хулио в София бях на концерт в Арената в Прага. Фантастично шоу, където изпълнителите се раздадоха два часа и половина, започнаха на секундата и наистина създадоха настроение. Публиката беше във възторг. Залата за 18000 души беше пълна и това при положение,че обикаляйки дни наред из града преди концерта не видях нито един афиш за шоуто! Значи ако по десетобалната система давам 10 на концерта в Прага, за сравнение Хулио не би получил повече от 3. А харесвам него и песните му

8

Фен

преди 8 години

Концертът беше от средна класа - хората очакваха доста повече - и като продължителност, и като качество, и като шоу. Техниката беше на професионално ниво, но Хулио някак си звучеше доста глухо и тихо на моменти - заиграваше се по странен начин с микрофона и почти не се чуваше на места, покриваха го вокалистките. Отделно от това поднесе някои от песните в съкратен вариант и променен аранжимент. Залата не беше пълна, както на предишните му концерти. Апропо - снимката в статията не е от концерта.

7

еххх!

преди 8 години

Българинът все е недоволен от нещо?! Залата не беше пълна,защото нямаше простотии,които се харесват на масовия зрител...Имаше класика и стил! Много емоции за ценители!

fallback