Мария и Христиан на сватбата им. Снимка: БулФото

Попфолк певицата Мария обяви, че се чувства отлично като омъжена жена и че съпругът й – бизнесменът Христиан Гущеров, винаги я е носил на ръце.

Още по темата
На първо място при нас е сексът, на второ място - отношението, времето, чувството за хумор, понякога и словесните войни. Христиан е всичко онова, от което имам нужда, откровена е тя в интервю за „Труд“.

Певицата обаче отказва да каже къде е бил църковният й брак, за който се тиражира, че се е състоял в храм-паметника „Александър Невски“ въпреки забраните.

"Всички онези, които сега ровят около тази тема, някога ми бяха приятели и се опитваха да бъдат твърде близо до мен", отсича Мария. За сватбата си тя казва, че е било много весело и единственият недостатък бил, че времето е минало много бързо.

„Не съм си позволявала авантюри за една нощ. Моногамията е част от любовта, която бих искала да изпитвам и да получавам... Всичко останало е просто гимнастика, а не любов“, разяснява още тя.

На въпрос каква е причината за липсата й на концерта за наградите на телевизия „Планета“, певицата отговаря: „Като един човек, който държи на себе си и на всичко онова, което прави, смятам, че присъствието ми не беше наложително там и нека не забравяме, че това не е концерт, а форум, отбелязващ годишните музикални награди на телевизия „Планета”... Това, разбира се, не променя моето отношение към фирма „Пайнер”, ние продължаваме съвместните си участия, песни и клипове“.

Нещата, които правя - като работата ми с музиканти от поп гилдията, и разнообразният ми репертоар са с цел да не ограничаваме жанра, да не го вкарваме в рамки, обяснява тя.

Освен че „се зарежда от младия си мъж“, Мария разкрива, че за да се справи с всичките си ангажименти, става между пет и седем сутрин, а фигурата си поддържа с тренировки и диети.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase