Снимка: Каварна рок
fallback

Легендарната група Twisted Sister стана първият обявен хедлайнер за новото издание на фестивала Каварна Рок, който ще се проведе на 26, 27 и 28 юни през следващата година.

Американската хеви метъл банда се качва на сцената в Каварна отново след 2006 година, когато се проведе първото издание на фестивала.

Сега изпълнителите на вечните парчета I Wanna Rock и We’re Not Gonna Take It, ще се върнат за символично отбелязване на силните години на фестивала и неговото десето издание.

Същевременно организаторите на рок събитието оповестиха, че близо 1 000 билета за фестивала догодина са продадени още на „зелено“.

Цените на билетите за Kavarna Rock 2015 са както следва:

90 лева - "Регулярни билети" - до месеца на фестивала

100 лева  - от 01.06.2015 до 21.06.2015г. включително и в месеца на фестивала

110 лева  - след 22.06.2015г.  

Билетите могат да бъдат намерени в мрежата на EVENTIM и техните партньори в цялата  страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

cristely

преди 9 години

Аз им гледах един концерт в Ловеч - беше невероятно. Старите муцуни пеят жестоко! Който присъства няма да съжалява.Горд собственик на 3-дневен билет за Каварна рок 2015.

12

F-off

преди 9 години

A бре, това да не ви е конкурс "Мис Джуки, цици, ***", да гледаме кой бил як, кой дебел, кой грозен? Хората отиват да ги слушат, защото им харесват музиката !!! Това не е и концерт на "Планета пайнер" да се гледат голи *** и да се мятат гюбеци на плейбек!!!! Който не го кефи, да цъка горе Х-а, а не да ми ръси ноусенс тъпизми !!! На който му е скъпо, да си топка топпката, а не да ми реве тук, че финансово бил слаб ! Това не е социални грижи! Билетите бяха и по 70 лв. и това за 3 дена!

11

Младен

преди 9 години

До Ни КОЛЕТАХАХАХАХАХ ама ти верно ли... 90 лева за три дни са ти много? То няма такава цена на билет никъде за фестивал... евала на Кметъла

fallback