Снимка: Getty Images
fallback

Кралицата на попа Мадона планира световно турне през 2015 г., различно от всичко, което е правила досега, пише в. "Мирър", цитиран от БТА.

С концертната си обиколка догодина Мадона ще отбележи 30-годишнината от изключително успешното си турне "Like a Virgin". Световното турне на 56-годишната поп звезда ще бъде и в подкрепа на планирания й нов албум.

"След като завърши работата над новия си проект, Мадона ще се фокусира върху концертната си дейност. Въпреки че има зад гърба си девет огромни турнета, предстоящата й световна обиколка ще бъде специална. Мадона се готви за пореден път да "прекрачи границите" и ще предложи на феновете нещо невиждано досега. Тя знае, че за да продължи да бъде актуална, трябва да изненадва публиката. В следващото си турне певицата ще покаже своя непозната за почитателите страна", казва за в. Мирър източник от обкръжението й.

Наскоро фронтменът на "Уан рипъблик" Райън Тедър разкри, че работи съвместно с Мадона над "най-добрия й проект от над десетилетие". "Парчетата, които направихме заедно, са просто необясними", заяви Тедър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

за феновете

преди 9 години

Мадона е уникална бизнесдама. Факт. Но хората, които разбират от музика виждат, че тя е бездарна певица(ох-актриса същО).Защо тогава толкова се радвате, когато един зрелищен "продукт" идва да ви вземе парите.За какво сте готови да платите - за маската или за качеството?Вие таргет ли сте или хора, които имат вкус и достойнство?

9

BUL

преди 9 години

Очакваме я в България !!!

8

Вили

преди 9 години

Цветанке, Цветанке - фенке на Гага. Смръдла може да наричаш твоето чудовище, което не можа и едно турне да направи, а албумът които изцеди през телесните си кухини не става за нищо. Иначе казано *** е Гага, *** е Цветанка или съществото зад това име.

fallback